Szabadidős (sport) búvár képzés

Szabadidős ( sport ) búvár tanfolyamainkat a NAUI nemzetközi oktatási rendszer képzési szabványa alapján szervezzük. Mivel az ipari búvár tanfolyam elvégzésének előfeltétele egy haladó búvár ( advanced diver ) vagy azzal egyenértékű végzettség, ezért a Búvár Kft.  a Szolnoki Búvár Sportegyesülettel együttműködve szervezi meg a szabadidős búvár tanfolyamokat.

Kezdő búvár tanfolyam

A NAUI SCUBA DIVER ( kezdő búvár ) tanfolyamának elvégzésével képes leszel merülőtárssal meghódítani a maximum 18 méteres mélységet.

A tanfolyam elméleti, uszodai gyakorlati és nyílt vízi gyakorlati oktatásból áll, melyek sikeres teljesítése után nemzetközileg elismert búvárigazolvány boldog tulajdonosa lehetsz.

Jelentkezési feltétel:

- betöltött 15. életév
- orvosi alkalmasság
- úszni tudás

A díj magában foglalja: a tankönyvet, a tanfolyam idejére komplett búvár felszerelést, uszoda költségét, palacktöltést, elméleti és gyakorlati oktatás költségét. ( Részletfizetés lehetséges ! )

Igény esetén vizsgázni Magyarországon is lehet.

 

A búvárorvosi vizsgálatot a következő helyeken végeztetheted el:

1.  Dr. Boros Szilvia - Szolnok előzetes időpontegyeztetés alapján

2.  Dr. Buckó István - Szolnok előzetes időpontegyeztetés alapján

 

Amennyiben tanfolyamaink időpontja nem összeegyeztethető időbeosztásoddal, hívj minket és megtaláljuk a megoldást!

Haladó (advanced) búvár tanfolyam

A NAUI Haladó ( advanced ) búvár tanfolyama azoknak ajánlott, akik a kezdő búvár végzettség megszerzése után szeretnék tudásukat bővíteni, illetve akik jelentkezni szeretnének ipari búvár képzésre.

A tanfolyam elvégzésével képes leszel a víz alatt olyan feladatok elvégzésére, mint például tájolás, egyszerűbb mentési feladatok, képes leszel merülési tervet készíteni, éjszakai merülést végezni, stb. és 40 méteres mélységig merülni a merülőpároddal.

Jelentkezési feltétel:

- kezdő búvár végzettség
- min. 25 igazolt merülés
- orvosi alkalmasság

A díj magába foglalja: a tankönyvet, a tanfolyam idejére komplett búvár felszerelést, uszoda költségét, palacktöltést, elméleti és gyakorlati oktatás költségét.