Csatorna tisztítás

Légzésre alkalmatlan légtérben történő munkavégzés a fő profilunk, melyet autonóm légzésvédőkkel vagy felszíni levegő ellátással kivitelezünk. A csatornákban felhalmozódott uszadék, szemét és egyéb anyagok felszínre történő deponálásával biztosítjuk a szabad folyást.

Csatorna felülvizsgálat

Modern csatorna vizsgáló kamerával tudjuk vizsgálni a kérdéses csatornaszakaszt. A méterszámláló segítségével a pontos távolság is beazonosítható, lehetővé téve, hogy csak a megfelelő helyen kelljen bontási munkát végezni. A kamerás csatornavizsgálattal valós képet kaphatunk a csatorna vagy csővezeték műszaki állapotáról, meg tudjuk határozni a rákötések helyét és irányát, és az illesztések állapotát. A vizsgálatról videó és fényképes dokumentációt adunk megrendelőinknek.

Csatornaépítés
Csatornaépítési munkáink között a különböző átmérőjű (20 - 160 cm ) gravitációs csatornacsövek fektetésén túl, gyakorlatunkban szerepel a nyomott rendszerek, valamint a vákumos rendszerű csatornahálózatok építése is.

Csatorna rekonstrukció
Az elöregedett tégla és bauxitbeton anyagú csatornák átépítését, illetve kitakarás nélküli technológiájú (NO DIG) rekonstrukcióját végezzük. A felújítások különleges jellege, hogy a munkálatok alatt folyamatosan szükséges biztosítani a csatornahálózat üzemét.

Szennyvízes közegben, csatornákban, szennyvíztisztítókban, szennyvízkezelés műtárgyaiban történő munkavégzés:

- a víz alatti berendezések javítása, cseréje
- biológiatisztítók levegőztetőinek cseréje speciálisan szennyvízbe tervezett ipari-búvár felszerelésben folyamatos üzem mellett
- Áthúzó szerszámmal végzett csõ-tisztítás Ø 80 - 4000 mm
- mászható és járható főgyűjtő csatornákban végzet csatorna és ipari csatorna búvár feladatok
- fő- és mellékgyűjtők elzárása (fix vagy mobilizálható), rányitása.
- Falak átnyitása, felmérése, tisztítása, karbantartása.
- Közműcsatorna térképek készítése (felmérés és tervezés).
- Szennyvízátemelő rendszerek karbantartása